През март започват снимки на игрален филм за емблематичната кукла Барби

...
През март започват снимки на игрален филм за емблематичната кукла Барби
Коментари Харесай

Марго Роби ще играе Барби в нов филм за емблематичната кукла

През март стартират фотоси на игрален филм за емблематичната кукла Барби – същия месец, в който играчката, създадена от Mattel, ще навърши 63 години. За това заяви пред CNBC основният изпълнителен шеф на компанията, Инон Крейз.

„ Има необикновен актьорски състав, Марго Роби играе Барби, а Райън Гослинг играе Кен. Току-що обявихме, че Америка Ферера ще се причисли “, сподели Крайц. Грета Гъруиг ще е режисьор, само че към този момент сюжетът остава в загадка.

Шефът на Mattel сподели още, че Барби бележи рекордни продажби през фискалната 2021 година, нараствайки с 24% по отношение на година по-рано. Растеж се чака и през 2022-ра. Куклата ще взе участие и в реклама на „ Супербоул “ дружно с актрисата Анна Кендрик.

Наскоро производителят на играчки си върна и лиценза за линията принцеси на „ Дисни “, в това число известния франчайз „ Замръзналото кралство “. Mattel загуби лиценза от съперника Hasbro през 2016 година, което провокира интервал на финансови проблеми в Mattel.

Крайц сподели, че компанията ще стартира произвеждане и на кино лентата „ Господари на Вселената “ в партньорство с Netflix това лято. В момента Mattel е в продукция на над 20 тв плана.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР